Hjem | Kurser

Kurser

Kursusvirksomhed

I år har DHL, Dansk Harmonika Landsforbund, arrangeret samspilskursus hvor man har bedt Fredericia Harmonika Klub om at være med i planlægningen til kurset, som foregår 26.-27. oktober 2013 på Bakkeskolen.

Kurset er for harmonikaspillere fra hele landet som melder sig til et sådant weekend-kursus. Her øves der med professionelle undervisere i 2 musikstykker på 4 forskellige niveuer hvor hvert orkester er på ca. 20 spillere med trommer og bas, så man kommer ned i den mindste detalje.

Dem der kommer langvejs fra kan overnatte på skolen fredag til lørdag. Fredag vil der blive fortalt hvor på skolen de skal sove, og hvor øvelokalerne er. Lørdag øves 2 gange - formiddag og eftermiddag.

Lørdag aften er der så fest, hvor forskellige underholder og en dirigentkonkurrence.

Søndag formiddag er der så den endelige afpudsning af stykkerne og om eftermiddagen vil der være en slags afslutningskoncert, hvor man spiller de musikstykker vi har arbejdet med, for hinanden og for et publikum.

 

I år 2018

skal vi have Ulla Moustgaard lørdag den 6. oktober til en hel dag hvor hun dirigerer os i: Admiralens vise, Fra England til Skotland, Kong Kristian - Pige træd varsomt og sidst Mit Harmonika Gruss.

 

I år 2020

skulle vi have haft Ulla Moustgaard lørdag den 24. oktober til en hel dag hvor hun dirigerer os i: 1. Morgens um sieben af James Last. 2. When I'm sixty four af Beatles. 3. Aldrig om søndagen.

Men p.g.a. Corona må vi udsætte det til engang i foråret 2021. Så har vi igen måtte udsætte kurset denne gang til lørdag den 30. oktober 2021.

 

I år 2021

fik vi så det planlagte kursus med Ulla Moustgaard lørdag den 30. oktober. Vi havde en dejlig lørdag med spil fra kl. 8-16 med kaffepause om formiddagen og om eftermiddagen. Frokost med smørrebrød. Vi fik godt styr på Morgen um Sieben, When I'm sixty four og Aldrig om søndagen. 3 gode numre som blev gennemarbejdet af Ulla.